امي عندها فيروس سي وتليف بجزء صغير جدا بالكبد اخدت العلاج و إنزيمات رجعت طبيعيه و الصفرا قلت ومعدل الأورام قل من ٤٧ ل ١٧ في اول شهر علاج ، لكنها تعاني من الام وتشنجات بفخذها

icon 5 مايو 2019
امي عندها فيروس سي وتليف بجزء صغير جدا بالكبد اخدت العلاج و إنزيمات رجعت طبيعيه و الصفرا قلت ومعدل الأورام قل من ٤٧ ل ١٧ في اول شهر علاج ، لكنها تعاني من الام وتشنجات بفخذها

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد حمدي محمد وهدان
باطنية
الفحص السريري مهم. عمل نسبة كالسيوم وماغنسيوم