اعانى من الم بالصدر واجريت الفحوصات وكلها نتائجها سلبية واشعر بالراحة عندما اتناول كريستور مع ان معدل الكليستلور بالدم طبيعى

icon 15 سبتمبر 2015
اعانى من الم بالصدر واجريت الفحوصات وكلها نتائجها سلبية واشعر بالراحة عندما اتناول كريستور مع ان معدل الكليستلور بالدم طبيعى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمار خليل ابو رجيله
باطنية
يجب تحديد الألم فين بالزبط يمن ولا شمال داخلي ولا خارجي .. بيسمع في مناطق اخرى ولا لأ ..؟؟ الالم دا بيزيد امتى ..؟؟ وايه التحاليل الى عملتها ..؟؟ الموضوع ممكن يكون بسيط .. وممكن يكون خطير ... حسب الفجص السريري