اعلى معدل لارتفاع ضربات القلب اثناء الرياضه المفروض ميتخطهوش كام

icon 10 يونيو 2020
وانا بجري الصبح وبلعب رياضه ضربات القلب بتوصل لاعلى من ١٨٠ ، هل ده غلط ولا طبيعي ؟

الملفات المرفقة:

f1feb6ae-9696-42cb-9f38-78ffd9a86bc6

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
يبدو انه طبيعي بالنسبة لكلكن لكل شخص معدل مقبول وفقا لجدول مساحة الجسم مع معدل النبض والمهم اخذ الاعراض وسرعة التنفس في نفس الوقت لانها باهمية مكافئة او اكبر