عدم انتظام ضربات القلب

icon 10 فبراير 2021
من فتره جالي فجاه نهجان حاد وماكنتش قادر اتنفس , قست الضغط وطلع عالي ودي اول مره تحصلي بعدها حسيت بفقدان شهيه ونهجان من اقل حاجه وفقدان وزن ومع الوقت الحاله بدات تتحسن . لكن بحس ببعض المضاعفات حاليابعد ماخدت ادويه ضغط لفتره بحس ان النبض هادي جدا , نغزان في الصدر والم وكتمه في النص

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
لا داعي للقلق، لكن ينبغي المتابعة مع طبيبك لاستكمال التشخيص وتحديد نوعه وسببه ودرجة تقدمة والحالة الوظيفية لباقي اعضاء الجسم خاصة الكلى والقلب لتحديد العلاج المناسب لحالتك