لو سمحت عايزة اللي عندها ارتخاء في الصمام النترالي في عضلة القلب وبتاخ

icon 7 سبتمبر 2015
لو سمحت عايزة اعرف اللي عندها ارتخاء في الصمام النترالي في عضلة القلب وبتاخد علاج ليه اسموه امبرال بياثر عليها في حياتها وخاصة في الجواز والخلفة وبذل المجهود وكده ولا مابياثرش ولو بياثر ايه هوه التاثير

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
عادة لا يسبب أي مشكلة ولكن للدقة ينبغي التأكد من الطبيب المطلع على تفاصيل حالتها