لما بفكر ف الجواز او الخطوبه او اي بنت عمتا بيجيلي ضربات قلب سريعه وضيق تنفس وعملت تحاليل كلها سليمه وكشف باطنه وقلب كله قلي انتو سليم وكويس ايه مشكلتي وحلها ارجوكم انا تعبت

icon 14 أغسطس 2016
لما بفكر ف الجواز او الخطوبه او اي بنت عمتا بيجيلي ضربات قلب سريعه وضيق تنفس وعملت تحاليل كلها سليمه وكشف باطنه وقلب كله قلي انتو سليم وكويس ايه مشكلتي وحلها ارجوكم انا تعبت

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمرو الكرمي
القلب والاوعية الدموية
اذا كانت الفحوصات طبيعية فالأغلب الأمور مطمئنة و غالبا نفسية نتيجة التفكير. اذا استمرت الأمور يمكن مراجعة الطبيب لوضع خطة علاجية