ضيق التنفس والام على الصدر

icon 8 أبريل 2023
عندي مشكل عدم وصول الاكسجين الى الرئتين يعني اتنفس بصعوبه و في بعض الأوقات يصاحبها نغز و الام على مستوى الجهة اليمنى من الصدر هل في خطر دكتور وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد حسان
القلب والاوعية الدموية
مطلوب اجراء اشعه عاديه علي الصدر ورسم قلب وايكو علي القلب ومتابعه الطبيب المختص عشان يستبعد اي مشاكل ف صمامات القلب او عضلة القلب التي قد تحدث في الشباب

تعليقات الزائرين

زائر زائر

دكتور انا بنت وابلغ من العمر 19سنه واشعر بوجع فى القلب شديد اوووى وضيق فى التنفس ويكون فجأه ودوخه ايضا فهل انا عندى مشكله فى القلب

icon 9 مايو 2023