عندي انتفاخ في الجزء الايسر من القفص الصدري وحاسه انو واضح اكثر وبارز اكتر من الجانب الايمن بس مفيش الم فقط اشعر بالضيق

icon 28 مايو 2019
عندي انتفاخ في الجزء الايسر من القفص الصدري وحاسه انو واضح اكثر وبارز اكتر من الجانب الايمن بس مفيش الم فقط اشعر بالضيق

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد عاطف البقيعي
القلب والاوعية الدموية
يمكن الرجوع والكشف عند طبيب جراحه تجميل اذا لزم الامر ومسبب مشكله وضيق لبيان اذا كان في حاجه لتدخل او لا