لدي صعوبه فالتنفس بعمق

icon 19 أبريل 2022
عندي الم في اعلى منتصف صدري وما اقدر اخذ نفس عميق والاعراض لها ٣ ايام

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد الالفى
القلب والاوعية الدموية
لو السبب ف صعوبة النفس العميق هو الألم .. بمعنى ان الالم بييجى مع النفس .. ودا اللى بيخلى حضرتك توقفى النفس .. فدا غالبا مش مقلق .. التهاب ف الغشاء البللورى المحاوط للرئة ..وعلاجه .. مسكن خفيف .. وسوايل كتير .. لو الالم مختلف الصفات .. او ليه علاقه بالمجهود .. وبيخف مع الراحه .. يرجى زيارة طبيب ..