عندى ودايما بيجيلى ضيق نفس مع الم ف الصدر واشعر بثقل ف القلب ويكون الم

icon 18 ديسمبر 2014
عندى 17 سنة .. ودايما بيجيلى ضيق نفس مع الم ف الصدر واشعر بثقل ف القلب .. ويكون الموضوع اغلب الوقت بدون مجهود وانا فى مكانى .. وبيزيد الموضوع لو فكرت ف شىء بيضايقنى .. مع العلم ان وزنى كبير .. ف هل السبب عضوى ولا نفسى ؟ وازاى اقدر احلة ؟!

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مدحت محمد البقاعي
أطفال وحديثي الولادة
يجب عمل فحص طبي سريري للوقوف على الاسباب لانه هذه الاعراض تترافق منع كثير من الامراض ولا يمكن تحديد المرذ الامن خلال عمل والصور والفحص السريري
الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
لا يمكن الجزم في الموضوع بدون فحص طبي سريري