عانيت قبل اشهر من زياده في ضربات القلبحوالي دقه لمدة دقايق يوميا لمدة

icon 30 يونيو 2015
عانيت قبل 3 اشهر من زياده في ضربات القلب.حوالي 170 دقه لمدة 5 دقايق يوميا لمدة اسبوع.صور القلب و الرسم سليمه..شخصت sinus tachycardia نتيجه للقلق..اتعاطي (بيزوبرولول 2.5.).لي شهرين ولم تزد الضربات سوي مرتين ولمده 5 ثواني فقط.هل الاقراص مدي الحياه؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمرو صبري
القلب والاوعية الدموية
الاقراص تعدل جرعتها حسب تطور الحاله وغالبا تتوقف خاصه بعد الاستجابه الواضحه فى مده قصيره