حاسه بنغزات بسيطه ف قلبي مستمره اليوم كله النهارده، كمان كنت نايمه وفجأه بحس نَفسي راح خالص وقلبي بيدق براحه بصحي فجاه وبفضل اتنفس كتير لغايه ما رجعت اخدت نفسي تاني ايه السبب؟

icon 5 يناير 2018
حاسه بنغزات بسيطه ف قلبي مستمره اليوم كله النهارده، كمان كنت نايمه وفجأه بحس نَفسي راح خالص وقلبي بيدق براحه بصحي فجاه وبفضل اتنفس كتير لغايه ما رجعت اخدت نفسي تاني ايه السبب؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
غالبا ما يكون بسبب تقلص عضلي عابر بسبب اجهاد أو بسبب التعرض لاختلاف في درجة الحرارة المحيطية لكن لا يمكن التحقق بدون فحص طبي أولا، للكشف عن أي علامة سريرية قد تكون موجودة