انا لما برفع ايدى الشمال لاعلى اشعر بالم فى قلبى واشعر بقلة ضربات القل

icon 2 ديسمبر 2014
السلام عليكم انا لما برفع ايدى الشمال لأعلى أشعر بألم فى قلبى وأشعر بقلة ضربات القلب ونفس الأعراض لما بنام على جنبى الشمال وعند الضغط على الصدر وفى الظهر الأيسر فما السبب مع العلم انا ﻻ أعانى من مرض فى القلب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
لا داعي للقلق، فمن كلامك يتضح أنه ألم عضلي هيكلي ولكن ينبغي التحقق منه من خلال فحص طبي سريري