امراض القلب والاوعيه الدموية

icon 24 مايو 2022
انا شاب 25سنه عند الحركه او المشي نبضات قلبي تصل من 110الي 120 نبضه وعند الراحه تصل الي 65الي70الي 80نبضه عملت تحاليل دم وغدة درقيه وبراز ورسم قلب وكلها سليمه هل نبضات قلبي هكذا طبيعيه ام لا مع العلم اني اسمع ضربات قلبي وانا نايم مش عارف دة وهم وله عندي شي مع العلم انا مدخن ولسه مبطل من اسبوعين

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد اباصيري
القلب والاوعية الدموية
تسارع ضربات القلب مع الجري او الرياضة طبيعي لكن مع المشي او اثناء النوم غير طبيعي لابد من تركيب جهاز قياس ضربات القلب لمدة ٤٨ ساعة لمعرفة نوع هذه الضربات