انا عملت عملية الدعامه بقالى ٧شهوى دعامة دوائية دلوقتى بحس بنغزة بتجيلى بعد الكل ب ٥ دقايق مش علطول فين وفين دا من الدعامة وهل فيه أدوية بخدها بعد٦شهور اناعندى ١٦ سنه

icon 29 يناير 2019
انا عملت عملية الدعامه بقالى ٧شهوى دعامة دوائية دلوقتى بحس بنغزة بتجيلى بعد الكل ب ٥ دقايق مش علطول فين وفين دا من الدعامة وهل فيه أدوية بخدها بعد٦شهور اناعندى ١٦ سنه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
ينبغي التحقق من طبيبك المشرف على حالتك عن قرب