ضربات قلب سريعة مستمرة لاكثر من يوم

icon 4 يناير 2022
انا اعاني من ضربات قلب سريعة ١٢٤ في الدقيقة بقالها حوالي ٣ اسابيع كشفت عند طبيب قلب وعملت رسم قلب وحطيت الصورة هنا وقالي القلب سليم مفهوش حاجة وكتبلي علي اندرال ١٠ بقالي أسبوع بخده الصبح وبليل ومفيش تحسن وبقيت بحس بوجع في القلب ايه الحل ؟

الملفات المرفقة:

16413326556534187850431396386973

إجابات الأطباء على السؤال

د. مصطفى صالح
القلب والاوعية الدموية
يجب استبعاد الأسباب المؤدية لتسارع ضربات القلب، مثل الأنيميا و نشاط الغدة الدرقية. و أيضاً يجب البعد عن التوتر و المجهود الزائد و منع الكافيين و ضبط النوم، و منع التدخين - ان وجد.