اشعر بهبوط و جسمى سايب مش عارفة اعمل حاجة و ضربات قلبى سريعة و انا لا اعانى من اى أمراض

icon 27 أكتوبر 2018
اشعر بهبوط و جسمى سايب مش عارفة اعمل حاجة و ضربات قلبى سريعة و انا لا اعانى من اى أمراض

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مروان القصاص كابيتال كور كلينك
القلب والاوعية الدموية
عمل تحليل صورة دم و هرمون الغدة الدرقية ثم رسم قلب و متابعه مع الطبيب لأخذ العلاج المناسب

تعليقات الزائرين

Mariam  Mohamed Mariam Mohamed

جسمي وجعني وحاسه بتقل في جسمي ودراعي مش عارفه حتى امسك القلم واذاكر وورايا امتحان بكره زي م يكون جسمي سايب م سبب هذا

icon 19 يونيو 2022