ارتخاء بسيط وارتجاع بسيط في الصمام الميترالي لما اقل مجهود ضربات قلبي بتبقي قويه وسريعه هل ممكن يؤثر علي عضله القلب يضعفها او يعمل تضخم في العضله

icon 13 يونيو 2014
ارتخاء بسيط وارتجاع بسيط في الصمام الميترالي لما اقل مجهود ضربات قلبي بتبقي قويه وسريعه هل ممكن يؤثر علي عضله القلب يضعفها او يعمل تضخم في العضله

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
غالبا لا يؤثر خاصة إذا كان بسيطا وتحت متابعة طبية دورية

تعليقات الزائرين

Doaa Khalil Doaa Khalil

بعد ازنك انا عندي ارتخاء ف الصمام الميترالي بقالي فتره بس حاليا نبضات القلب زادت حداً بدون اي مجهود ودوخه ووجع ف القلب والرجلين والكتف اليسار وضيق تنفس شديد وباخد اندرال 10

icon 7 مارس 2022