اخر مره عملت ايكو منسنين وكان طبيعي من قريب عملت تانى لان ضربات قلبي ع

icon 27 يناير 2016
اخر مره عملت ايكو من3سنين وكان طبيعي من قريب عملت تانى لان ضربات قلبي عاليه والدكتور شك ان في ارتجاع صمام مترالي بس مش متاكد انا لا اعانى من اى مرض ممكن يكون عندى ارتجاع

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
ممكن ، والارتجاع انواع ودرجات ومن ما هو مرضي ومنه ما هو فسيلوجي ولا يسبب أي مشكلة