السؤال عن داء السكر

icon 30 يونيو 2022
لو سمحت يا دكتور ارجو الرد أنا عملت تحليل سكر عشوائي طلعت نتيجته ١٩١ و عملت سكر تراكمي طلع ٧ وأخدت باستشارة طبيب متخصص برشام ديمكرون بانتظام لمدة ٧ايام والنهار دة قيست السكر في الصيدلية طلع ٧٠ وقيسته تاني من شوية طلع ٩١ ممكن اعرف اعمل إية في الحالة دي ؟؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اغيد محمد بيريص
الغدد الصماء
عندك حالة مرض سكري ولكن خفيف . دواء دياميكرون لانحتاجه في حالتك . أوقفيه واستعملي دواء غلوكوفاج عيار 500 . حبة بعد الغداء وحبة بعد العشاء