عمليه الغده النخامية

icon 5 نوفمبر 2022
زوجي عمل عمليه الغده النخامية منذ 4سنوات لكن بعد العمليه يحدث كل شهر ونصف صداع شديد لايزول يستمر لمده 4 ايام ميقدرش ياكل ولا يشرب كل هذي المده لنه لو اكل او شرب يرجع والصداع لايزول حتي بمسكن هو عمل اشاعه وتحليل وكل حاجه الأطباء بيقولوا معندكش حاجه ارجوا الافادة لو في نوع مسكن ياريت

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اغيد محمد بيريص
الغدد الصماء
يرجى مراجعة طبيب الجراحة العصبية هو اقدر على تقييم الحالة ووصف العلاج