انا عملت تحاليل غدة درقية وطلع عندى زيادة في افرازها علما بانى اعانى من تساقط خفيف للشعر وعندى جفاف شديد جدا للشعر وهيشان ورقة ممكن اعرف اية هية الادوية المناسبة لمثل هذة الحالة

icon 22 ديسمبر 2014
انا عملت تحاليل غدة درقية وطلع عندى زيادة في افرازها علما بانى اعانى من تساقط خفيف للشعر وعندى جفاف شديد جدا للشعر وهيشان ورقة ممكن اعرف اية هية الادوية المناسبة لمثل هذة الحالة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مدحت محمد البقاعي
أطفال وحديثي الولادة
العاج يقف على السبب لزيادة افراز الغده الدرقيه فبعضها عن طريق الدواء الحبوب وبعضها بتم علاجها باليود وبعضها جراحيا ولانسب هو استشارة الطبيب الاخصائب بهذا الموضوع