خمول الغده نسبه 217

icon 18 مارس 2023
سلام عليكم أنا اكتشفت انى عندى خمول فى غده اثناء الحمل وكنت باخد تروكسين 50 بعد ولاده ب4شهور عملت تحليل كانت نتيجه 2.17 مقارنه بتحليل قبل ولاده. نسبه كانت 4.27 وقتى نسبه 2.17 اخد تروكسين 50 ولا نسبه تروكسين تعالى الان فى زياده فى الوزن رهيبه واعرض خمول الغده كلها وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اغيد محمد بيريص
الغدد الصماء
التحليل الحالي ممتاز تابعي نفس الجرعة . مشاكل الوزن والخمول لاعلاقة له بالغدة