اخذت ما يقرب من الي حقن سيدوتستون حقنة كل اسبوعين فهل من اللمكن ان تسب

icon 24 أبريل 2015
عمري 19 سنة اخذت ما يقرب من 8 الي 10 حقن سيدوتستون 250 حقنة كل اسبوعين فهل من اللمكن ان تسبب لي هذه الحقن عقم او عدم افراز الخصية للهرمونات بعد ذالك ارجوا منكم المساعده

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور يزن علي خليف
الغدد الصماء
غالبا لا ولكن ان لم يكن هناك حاجة طلية الى الستخدامه فيجب التوقف حالا

تعليقات الزائرين

زائر زائر

عمري 18 سنه وكنت ارغب في زيارة طولي ونصاحني طبيب غدد صماء بحقنه السيدتستيرون 250 هل أخدها أن لا

icon 26 نوفمبر 2020
زائر زائر

ماهي الجرعه المطلوبه مع العلم اني مريض سكر من الدرجه الثانيه ارجو الافادة

icon 28 مايو 2022
زائر زائر

عمري ٢٠ عام بقالي سنتين بتمرن في الجيم ونصحني المدرب ب اخد حقن سيديستون لمده شهر كل اسبوع حقنه وبعدين نوقف و مش هاخد تاني هل كلامه صحيح ولا غلط الحقن ؟

icon 8 مايو 2023