سخونه درجه الحراره 377

icon 14 يونيو 2020
من 3 ايام دراعى اتجبس تمزق ف الاربطه ف ايدي اليمين عند كف ايدي وانهارده انا مشيت ف الشمس الصبح بالجبس ودلوقتى جاتلى سخونه وجسمى مكسر وعنيا مزغلله وبترعش ايه السبب وايه العمل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
الاسباب كثيره ومتنوعه والفحص السريري مهم عليك مراجعة طبيب جراحة العظام وباطني لاجراء اللازم من تصوير وتحليل للدم وغيره او لتوجيهك للتخصص المعني