صوابع ايديها ملتهبه جدا ومفيش اي تحسن من العلاج التوضيح ف الصوره

icon 1 فبراير 2021
ماما صوابع ايديها ملتهبه جدا وبتوجعها وده من فتره وجبنا علاج كتير ومفيش اي نتيجه ممكن حلو لو سمحتوا هي سنها 53سنه وشكرا مقدما

الملفات المرفقة:

c5476f05-b687-462e-b793-73b7013ed46e

إجابات الأطباء على السؤال

د. اميره فيصل المتولي
الروماتيزم والمفاصل
ده التهاب فطري في الأظافر ،،، تبعد عن المياه تماما وتاخذ ديفلوكان ١٥٠مجم قرص أسبوعيا لمدة من ٣ل٦شهور وكريم لاميزيل 3مرات باليوم