لو سمحت يا بقالي فترة عندي وجع في الفقرة في النص بين الكتيفين واوقات ا

icon 6 ديسمبر 2017
لو سمحت يا دكتور بقالي فترة عندي وجع في الفقرة في النص بين الكتيفين واوقات الوجع بيزيد اوي واقات بيبقي خفيف ومن يومين كان وجعني مع شعور بحرارة وحرقان

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
عليك تصوير الرقبه ومكان الالم وتحليل للدم وذلك مع طبيب روماتيزم للفحص السريري فلا غنى عنه