كيف تتم معالجة الرباط الصليبى انا عامل رباط وغضروف داخلى وميه على الركبه ومركب مسمار والدكتور قالى اتحرك عليها وانا مش عارف ده صح ولا غلط انا بقالى 16يوم ونفى تسعدونى عن اللى اعمله فى الفتره اللى جايه

icon 17 أكتوبر 2013
كيف تتم معالجة الرباط الصليبى انا عامل رباط وغضروف داخلى وميه على الركبه ومركب مسمار والدكتور قالى اتحرك عليها وانا مش عارف ده صح ولا غلط انا بقالى 16يوم ونفى تسعدونى عن اللى اعمله فى الفتره اللى جايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
في حال التمزق الكامل من الضروري ترميم الرباط , الام المفصل تستدعي عمل جلسات علاج طبيعي لمدة ثلاثة اسابيع وفي حال استمرار الالم عمل تنظير جديد
الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
طبيبك المعالج هو الادرى بحالة رباطك الصليبي هل كان ممزقا تمزقا جزئيا او كاملا ؟ الجواب عنده فقط , لذا عليك سماع نصيحته من حيث الحركة وطبيعتها ومقدار التحمل وزاوية الثني وتقوية عضلات الفخذ