الام في الركبه شديده مع وجود ورم اسفل الركبه

icon 26 أغسطس 2019
كان في الام شديده في الركبتين وهديت الرجل اليمين ، والشمال فضلت زي ما هيا والامها مسمع لحد الصوابع مع وجود جزء وارم تحت ركبتي الشمال اللي فيها الألم وعلامات زرقا خفيفه اسفل الركبه بشويه مش الركبه نفسها

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
عليك مراجعة طبيب روماتيزم للفحص السريري واجراء التصوير وتحليل للدم لمعرفة السبب والعلاج فالاسباب كثيره