جلطة في الرجل الشمال

icon 5 سبتمبر 2022
والدي في عمره وجاتله جلطه في رجله الشمال .و دي كانت تالت مره تقريبا . والدكتور في مصر قبل مايسافر كان كتبله علي علاج بس مش مساعده خالص هناك .بقا اي مجهود قليل يعمله رجله تورم وفيه ألم شديد بيطلع لفوق عند اعضائه التناسليه كدا . فهل فيه علاح سريع للورم لان العلاج اللي معاه يعتبر مسكن بس

الملفات المرفقة:

1d651c54-5c91-4d21-90b9-2634b1e87bd4

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
الفحص السريري مهم عليك مراجعة طبيب اوعيه دمويه لإجراء اللازم او لتوجيهك للتخصص المعني