قطع ف الرباط الصليبي الامامي

icon 27 أبريل 2021
عندي قطع ف الرباط الصليبي الامامي ومش قادره اقف ع رجلي وعايزه اسم حقنه او دوا يحسن الوضع واقدر اقف ع رجلي لحد معاد العمليه

إجابات الأطباء على السؤال

د. مدور نجيب
جراحة العظام والمفاصل
مسكنات الألم ثلاث مستويات يمكن التدرج فيها حسب حالة المريض واستجابته. البراسيتامول مع مضاد التهاب ستيرويدي بروفينيد أو ديكلوفيناك مفيدين جدا في هذه الحالات ملم يككن هناك مانع لكن يجب مراجعة طبيب أولا لاجراء فحص