مشكله في رجلي وركبتي بالتحديد

icon 20 فبراير 2021
عندي ركبتي بتتنقل من مكانها لو ركزت عليها ومبقدرش امشي كتر ولو طلعت سلم كتير او مشيت كتير تتنقل ومترجعش الا لما الم رجلي وافردها تاني وكان عندي ميكروب سبحي وسرعه ترسيب عايزه اعرف السبب وطرق علاجها ع شأن مؤلمه جدا وماثره ع حياتي جدا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
 الاسباب كثيره ومتنوعه والفحص السريري مهم عليك مراجعة طبيب روماتيزملاجراء اللازم من تصوير وتحليل للدم وغيره