عندى غضرف صغير فى الفقره الرابعه والخامسه من حوالى سنوات ولكن فى الفتر

icon 9 أغسطس 2014
عندى غضرف صغير فى الفقره الرابعه والخامسه من حوالى 7 سنوات ولكن فى الفتره الاخيره بدا الاعراض تزيد زى حرقان فى جانب القصبه فى الرجل اليسرى مع تنميل وورم فى وجه الرجل مع الام شديد فى الاصبع الاكبر وعملت رنين وطلع الغضروف متحرك واكبر هل من الضرورى جراح

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
الجراحة يتم اللجوء لها في حال وجود الام قوية جدا غير مسيطر عليها بالادوية , وجود ضعف عضلي , احتباس بول او ضعف في افراغ المثانة ينصح مراجعة جراح اعصاب