ب١٢ عضل شعرت بألم وعدم راحةبالساق وشكشكة غير مستمرة بالقدم عضلات الساق مجهدة بعد ٤ ايام بدات اعرج م الالم عملت كمادات سخنة و مسكنات موضعية بعد قد ايه يزول الالم و اعود طبيعى

icon 27 نوفمبر 2018
ب١٢ عضل شعرت بألم وعدم راحةبالساق وشكشكة غير مستمرة بالقدم عضلات الساق مجهدة بعد ٤ ايام بدات اعرج م الالم عملت كمادات سخنة و مسكنات موضعية بعد قد ايه يزول الالم و اعود طبيعى

إجابات الأطباء على السؤال

عليك مراجعة طبيب روماتيزم للفحص السريري واجراء اللازم

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل

عليك مراجعة طبيب روماتيزم للفحص السريري واجراء اللازم