كنت في ٢٠١٥ عامل حادث وكان عندي كسر في فقرات ضهري

icon 21 مايو 2022
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته انا كنت عامل حادث منذ ٦ من السنوات وعندي كسر في الفقرات القفص الصدري الفقره ٩ ثم ١٢ وبعلم من الدكتور رفضو يعملولي عمليه تثبيت عشان كان سني صغير وقبال للشفاء بس لحد دلوقتي يالمني ومعظم عظام جسمي يالمني ارجو الرد وشكرا لكم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
عليك مراجعة طبيب جراحة أعصاب لتقييم وضعك و إجراء تحاليل لاستبعاد أسباب أخرى للالام خاصه روماتيزميه
د. نشات عبدالعال
جراحة العظام والمفاصل
لابد من مراجعه طبيب لتقييم الحاله