انا حاليا ٢٦ وانا عندى ١٨ بدات الاحظ ان ضلوع الجزء الايسر بذات تختلف ع

icon 6 يوليو 2017
انا حاليا ٢٦ سنه وانا عندى ١٨ سنه بدات الاحظ ان ضلوع الجزء الايسر بذات تختلف عن الجزء الايمن كان الموضوع بسيط مش ملاحظ اوى لكن حاليا الوضع ساء اوى والجزء الشمال كمان بقى

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد سامي
جراحة العظام والمفاصل
يجب عمل آشعة عادية على العمود الفقري كاملا في عدة أوضاع لتحديد اذا كان هناك ( جنف ) او ( اعوجاج ) و مكانه و درجته