انا جالى اصابة فى الملعب فى منطقة الحوض ف روحت ل عظام قالى اعمل علاج ط

icon 22 أغسطس 2015
انا جالى اصابة فى الملعب فى منطقة الحوض فـ روحت لدكتور عظام قالى اعمل علاج طبيعى عملتها وحسيت بتحسن بس بحس بـ الم شديد اسفل البط من الاجناب مع العلم انى عملت اشعة رنين مغناطيس

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور بدر عثمان حسن خمرة
الطب الطبيعى
بجانب جلسات العلاج الطبيعي عليك عمل التمارين العلاجية بشكل استمراري لفترة لا تقل عن الشهرين وسلامتك