ماهو العلاج المناسب لانزلاق فقرات الرقبة

icon 19 أبريل 2020
انا اعاني من انزلاق في فقرات الرقبة الخامس والسادسة واضطررت لايقاف العلاج الطبيعي واستخدم سلبيركس وريلاكسون بدون فائدة الالم يزيد واشعر برعشة في العمود الفقري من بداية الرقبة

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد عاشور
جراحة العظام والمفاصل
هل في ضغط علي اعصاب الطرف العلوي كخدران وتنميل او كهربا او شكشه وعاوزين نشوف الاشعه لان المسكنات غلط الاستمرار عليها لما تسببه من مشاكل ولابد من خطه علاجيه سليمه