لو سمحت يا دكتور هل الاشعه دي فيها حاجه وهل محتاجه نعمل اشعل مقطاعيه

icon 18 أغسطس 2023
المريض وقع من علي السلالم والم شديده في فقرات الظهر وعدم القدره علي تحريك الرقبه من شده الالم

الملفات المرفقة:

C89FEDFC-5E22-4756-A6DE-D2482139355E

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسلام عبد الله طعيمة
جراحة العظام والمفاصل
حساسية الأشعة العادية للإصابات ليست مرتفعة والأفضل إجراء أشعة مقطعية على الفقرات العنقية بالأوضاع طولي عرضي محوري قبل الحكم على نوع الإصابة