اضرار جرثومة المعدة وما سبل القاية

icon 21 مايو 2022
عمري 23 سنة وعندي جرثومة المعدة وآكل الفشار هل الفشار مضر في هذه المرحلة للمعدة وهل يزيد من هذه الجرثومة

إجابات الأطباء على السؤال

د. عبدالرحمن عبدالله عبدالحميد
باطنية
غير مضر

تعليقات الزائرين

زائر زائر

عندي جرثومة معدة و سوء هضم و بدات علاج فيها و كنت تمام مفيش اي اعراض و بجوع و بعطش عادي بعدها ب ٣ ايام شربت حوالي ٤ كوبايات ماية ورا بعض و نمت بعدها بنص ساعة صحيت تاني يوم حاسس بشد جامد في فم المعدة و ضيق تنفس مكانش بيروح غير لما بقعد و دوخة، ضيق النفس و الشد راحوا بعدها بيومين لكن الدوخة لسة و مبقيتش اعطش خالص و اما احط اي نقطة ماية في بوقي احس بغثيان

icon 21 يوليو 2022