وجع شديد بفتحه الشرج ما الحل

icon 7 ديسمبر 2020
وجود وجع شديد في فتحه الشرج عند دخول الحمام الوجع اشبه بالقرص المستمر والدائم مع خروج الفضلات

إجابات الأطباء على السؤال

انت تعانى من شرخ بالشرج او بواسير محتقنة هناك عقار اسمه نيوهيلار New hailer تحاميل ممكن تستخدمها مرتين يوميا ولكن يجب ان يتم فحصك بواسطة طبيب حراحة عامة للتاكيد من التسخيص

الدكتور عصام الدين الحارون
باطنية

انت تعانى من شرخ بالشرج او بواسير محتقنة هناك عقار اسمه نيوهيلار New hailer تحاميل ممكن تستخدمها مرتين يوميا ولكن يجب ان يتم فحصك بواسطة طبيب حراحة عامة للتاكيد من التسخيص