وجود دم سائل في البراز مع الام متقطع في البطن ده ممكن يكون ايه؟مع العلم انا عندي بواسير نتيجه الحمل والولاده بقاله سنتين ولكن مافيهاش الم لو هحتاج اروح لدكتور يكون تخصص ايه

icon 27 مايو 2019
وجود دم سائل في البراز مع الام متقطع في البطن ده ممكن يكون ايه؟مع العلم انا عندي بواسير نتيجه الحمل والولاده بقاله سنتين ولكن مافيهاش الم لو هحتاج اروح لدكتور يكون تخصص ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
يجب استشاره الطبيب جراح فورا للنظر في موضوع البواسير التي تعاني منها والتاكد من ان نزول الدم هو من تلك البواسير وعند التاكد من التدخين فيمكن وضع العلاج المناسب