والدتي تعاني من الم في المعدة وجسمها سايب خالص وحرقان في الجسم وهي عندها جرثومه ومش قابله اي اكل وبترجع

icon 2 يونيو 2019
والدتي تعاني من الم في المعدة وجسمها سايب خالص وحرقان في الجسم وهي عندها جرثومه ومش قابله اي اكل وبترجع

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
بما انها مصاب بالجرثومه الحلزونيه فمن الضروري استشاره طبيب جهاز هضمي لوضع العلاج المناسب الثلاثه وهذا ما يجب فعله