كنت اعاني من البواسير الخارجية

icon 6 يونيو 2020
و كنت كلما ادخل مرحاض يخرج دم مع البراز و ألم شديد كنت اعاني امساك منذ مدة لم اعد اعاني بواسير و لا امساك بارحة دخلت مرحاض وضغطت بشدة لم يخرج براز عند مسح رأيت دم بمنديل. (توجد لحمة في شرج) .ذخلت بعدها بيوم و خرج البراز لكن دون دم و حاولت الضغط بشدة لكن لم يخرج دم .هل طبيعي خروج دم دون براز

إجابات الأطباء على السؤال

د. سعد ابو المعاطي
باطنية
لا ليس طبيعي خروج الدم مع البراز وممكن لو هناك لحمه ف الشرج تكون درجه من درجات البواسير لو علي حد وصف حضرتك وانصحك باستخدام ملين او مرهم مخدر موضعي اثناء عمل حمام براز مع الاكثار من الخضروات والمتابعه مع دكتور الف سلامه علي حضرتك