نزول مخاط بدم مع البراز

icon 12 أغسطس 2022
من شهر كان في غازات وانتفاخ وتعب من القولون مع وجع من الجنب الشمال ولاحظت لاول مره مخاط مخلوط بدم حاجه بسيطه مشيت على دايجستن ونيوكاربون وجوت ريج بوصف طبيب لمدة اسبوعين وفي الاستشاره كان لسه في امساك وصفلي كونستيبرايد مع نيوكاربون ومستمره عليهم بقالي اسبوع بدات احس بتحسن لحد النهارده اسهال ومخاط بدم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محسن جنيدي
الجهاز الهضمي والكبد
من الافضل اجراء تحليل براز وسرعة التثفل والبروتين الارتكاسي وتعداد الدم الكامل اسنعملي فلاجيل 500حبة تلات مرات يوميا في حال استمرار الدم بالبراز وعدم تحين الاعراض نحتاج الى تنظير للكولون
الدكتور محسن جنيدي
الجهاز الهضمي والكبد
من الافضل اجراء تحليل براز وسرعة التثفل والبروتين الارتكاسي وتعداد الدم الكامل اسنعملي فلاجيل 500حبة تلات مرات يوميا في حال استمرار الدم بالبراز وعدم تحين الاعراض نحتاج الى تنظير للكولون