وجع ف معدتي من فوق كدا ومستمرر

icon 17 أغسطس 2022
معدتي بقالها اسبوع وجعاني وجع مبيطولش انهارده ماسكني مالصبح معدتي من فوق وجعاني ببق عايزه ارجع ومبعرفش وبتتقطع جامد ومبقدرش انام ع بطني وانهارده لاقيت مايه بيضه ف بوقي رجعتها

إجابات الأطباء على السؤال

د. خالد سعد
باطنية
التهاب في المعده مصحوب بارتجاع في المرئ ..... نحتاج لعمل تحليل جرثومه معده في البراز

تعليقات الزائرين

وضحى  السبيعي وضحى السبيعي

اشكو من نبض اعلى السرة و اسفل عظام القفص الصدري فما سبب النبض في هذه المنطقة علما ان النبض مرئي فيمكنني رؤيته بالعين وزني ٦٧ و طولي ١٦١ انا قلقة جدا و ارجو

icon 17 أغسطس 2022