مانسبة الخطور في ارتفاع انزيمات الكبد sgpt ونسبة sgot وهل خطر باصابه ب

icon 5 يونيو 2015
مانسبة الخطور في ارتفاع انزيمات الكبد sgpt 138 ونسبة sgot 142 وهل هناك خطر باصابه بفيروس مع العلم انى رجل وعندى 58 سنه ووزنى 75 وطولي 177وكنت ادخن وبطلت من سنه ولا اشرب الكول

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد محمود نبيل
الجهاز الهضمي والكبد
لابد من عمل التحاليل الخاصة بفيروس سى و بى و الموجات الصوتية للبطن