لوسمحت اناعندى فيرس C وانا مش عرف جاى منين انا دلوقتى موقبله على الزوا

icon 22 يناير 2015
(السلام عليكم)لوسمحت اناعندى فيرس C وانا مش عرف جاى منين انا دلوقتى موقبله على الزواج هل الفيرس ممكن ينتقل للزوجه وللاولاده ممكن تقولى على الطريقه السليمه لكى اتباعه لغيط مبداء فى علاج الفيرس (وشكران حضرتك)؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد الاسعد
طب عام
يفضل مباشرة التوجه لمركز الكبد المختص وهنالك ستحصل على جميع المعلومات والفحوصات والمعالجة الحثيثة
الدكتور علاء ماجد اليبرودي
الجهاز الهضمي والكبد
في غالب الحالات لا ينتقل و ليس هناك اي مطاعيم لحماية الزوجة و الأولاد كما في الفيروس ب. غير منع اختلاط دم المصاب بالآخرين