استفسار عن تحليل cea

icon 27 سبتمبر 2022
لو التحليل نسبته ٦ والشخص مدخن والذهاب للطبيب بسبب عدم دخول الحمام ووجع في البطن وتحليل CA نسبته كويسه هل دي حاجه مقلقه او دليل علي وجود ورم والدكتور طلب اشعه مقطعيه

إجابات الأطباء على السؤال

د. طارق عصام
الجهاز الهضمي والكبد
هذا التحليل ليس دليل علي وجود ورم كم عمر المريض صاحب الشكوى لو السن فوق ٥٠ سنه و الاعراض جديده لم تكن موجوده في السابق يجب عمل منظار قولون