دخول رعاية مركزة بسب البنكرياس

icon 1 ديسمبر 2022
كان عندي حصوات عدت فالقنوات المرارية فعملوا منظار قنوات وحطوا دعامة بدون استئصال المرارة وقتها جالي التهاب بنكرياس شديد دخلت الرعاية المركزة وقعدت ٦ ايام و نتايج التحاليل اتحسنت جدا لما جم يشلوالمرارة لقوا التصاقات خافوا يستأصلوها قالوا الالتهاب لازم يتعالج الاول و هاخد علاج ٣ شهور هل ف خطر ع حياتي

إجابات الأطباء على السؤال

د. شهيرة عفيفي
باطنية
ان شاء الله ما فى خطورة بس المتابعة مهمة اوى مع النظام الغذائي